Διαχείριση Πολυτραυματία


           

Το σεμινάριο «Διαχείριση Πολυτραυματία» έχει ως στόχο να εφοδιάσει όλους τους εμπλεκόμενους στο επείγον, με τις γνώσεις εκείνες οι οποίες είναι απαραίτητες, ώστε να μπορούν με ασφάλεια να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις τραυματισμών σε προνοσοκομειακό επίπεδο. Για το λόγο αυτό το σεμινάριο βασίζεται κυρίως στην πρακτική εξάσκηση και τους χειρισμούς οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την αύξηση του ποσοστού επιβίωσης των τραυματιών καθώς και τη μείωση του ποσοστού θανάτων & αναπηριών.

Απευθύνεται σε Πυροσβέστες, Αστυνομικούς, Διασώστες, Υγειονομικούς, Σπουδαστές, Μέλη εθελοντικών διασωστικών ομάδων κτλ.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 8 ώρες και περιλαμβάνει:
α). Εισαγωγική διάλεξη για την Εκτίμηση και Αντιμετώπιση τραυματισμών σε προνοσοκομειακό επίπεδο.

β). Επίδειξη εκτίμησης και αντιμετώπιση πολυτραυματία (σενάριο σε πραγματικό χρόνο).

γ). Πρακτική εξάσκηση σε σταθμούς δεξιοτήτων στην αρχική εκτίμηση και αντιμετώπιση πολυτραυματία σε προνοσοκομειακό επίπεδο, σε ολιγομελείς ομάδες εκπαιδευομένων.

δ). Γραπτή και πρακτική αξιολόγηση με σενάρια σε πραγματικό χρόνο.

Το σεμινάριο, ανά περίπτωση,  υλοποιείται υπο την αιγίδα της Ε.Ν.Ε. (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας – ΝΠΔΔ), και στη λήξη του χορηγούνται στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους πιστοποιητικά συμμετοχής από την Επι.Ζω. και Μοριοδότηση από την Ε.Ν.Ε.

Συμμετοχή  50 Ευρώ / άτομο (περιλαμβάνει βιβλίο, Πιστοποιητικό συμμετοχής, έντυπο υλικό, ελαφρύ γεύμα, καφέ & snacks).

   

Αύγουστος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031