Διαχείριση Πολυτραυματία


           

Το σεμινάριο «Διαχείριση Πολυτραυματία» έχει ως στόχο να εφοδιάσει όλους τους εμπλεκόμενους στο επείγον, με τις γνώσεις εκείνες οι οποίες είναι απαραίτητες, ώστε να μπορούν με ασφάλεια να παρέμβουν και να αντιμετωπίσουν καταστάσεις τραυματισμών σε προνοσοκομειακό επίπεδο. Για το λόγο αυτό το σεμινάριο βασίζεται κυρίως στην πρακτική εξάσκηση και τους χειρισμούς οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την αύξηση του ποσοστού επιβίωσης των τραυματιών καθώς και τη μείωση του ποσοστού θανάτων & αναπηριών.

Απευθύνεται σε Πυροσβέστες, Αστυνομικούς, Διασώστες, Υγειονομικούς, Σπουδαστές, Μέλη εθελοντικών διασωστικών ομάδων κτλ.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια 8 ώρες και περιλαμβάνει:
α). Εισαγωγική διάλεξη για την Εκτίμηση και Αντιμετώπιση τραυματισμών σε προνοσοκομειακό επίπεδο.

β). Επίδειξη εκτίμησης και αντιμετώπιση πολυτραυματία (σενάριο σε πραγματικό χρόνο).

γ). Πρακτική εξάσκηση σε σταθμούς δεξιοτήτων στην αρχική εκτίμηση και αντιμετώπιση πολυτραυματία σε προνοσοκομειακό επίπεδο, σε ολιγομελείς ομάδες εκπαιδευομένων.

δ). Γραπτή και πρακτική αξιολόγηση με σενάρια σε πραγματικό χρόνο.

Το σεμινάριο, ανά περίπτωση,  υλοποιείται υπο την αιγίδα της Ε.Ν.Ε. (Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδας – ΝΠΔΔ), και στη λήξη του χορηγούνται στους επιτυχόντες εκπαιδευόμενους πιστοποιητικά συμμετοχής από την Επι.Ζω. και Μοριοδότηση από την Ε.Ν.Ε.

Συμμετοχή  50 Ευρώ / άτομο (περιλαμβάνει βιβλίο, Πιστοποιητικό συμμετοχής, έντυπο υλικό, ελαφρύ γεύμα, καφέ & snacks).

   

Οκτώβριος 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Φεβ    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031